21 d'abril de 2010 imprimir notícia enviar per e-mail tornar al llistat  
 
Totes les notícies han estat elaborades pels serveis informatius de Ràdio Desvern.
Per a qualsevol suggeriment o comentari podeu contactar amb nosaltres
al telèfon 93 372 36 61 o enviar-nos un e-mail: informatius@radiodesvern.com

La santjustenca Carme Jiménez Huertas acaba de publicar un nou llibre, titulat Tots els dilluns són dolents.

L’autora, coneguda literàriament com a Carme J. Huertas, ha triat aquest títol per fer al·lusió al món laboral (i a la sonada frase de la duresa que té per, segons qui, començar una nova setmana) i també per fer una crítica al sistema sanitari i farmacèutic.
L’argument se situa 20 anys enrere, en la Barcelona preolímpica del 1990, en un context en què moltes empreses internacionals deslocalitzaven els seus negocis cap a països de l’Est d’Europa. Segons Carme J. Huertas, aquell context pot fer que els lectors entenguin la situació econòmica actual. Sentim-la. Carme J. Huertas.
Una de les intencions de Carme J. Huertas és donar a conèixer la política que impera en els laboratoris farmacèutics. Diu l’escriptora que Tots els dilluns són dolents parteix de fets reals, tot i que adaptats a la ficció.Carme J. Huertas.
La novel·la està dedicada a l’endocrinòloga Rosa Toll, que malauradament va morir però que va dedicar els seus estudis a demostrar que hi havia certs estaments del món mèdic i farmacèutic que, als anys 90, es lucraven econòmicament a costa dels malalts de ronyó. Una crítica, sens dubte, al sistema sanitari. Carme J. Huertas.
Tots els dilluns són dolents, de Carme J. Huertas, ha estat publicat recentment per Edicions Saragossa i ha guanyat la segona edició del Premi “Paraules a Icària”, organitzat per l’editorial i pel Districte de Sant Martí de Barcelona.

 

Per navegar per aquesta web es necessita Microsoft Internet Explorer 6 o superior
©
2000-2008 Ràdio Desvern · Tots els drets reservats
disseny: en antena produccions