Accés Correu
 
presentació del mercat


Equipament comercial on trobem una vintena d’establiments i un supermercat. A més del tracte personalitzat i la gran oferta de productes frescos i envasats, el mercat es converteix en un centre de trobada ciutadana, de convivència i de servei.

Establiments

Una vintena de parades especialitzades, amb tot tipus de productes: aviram, carnisseria, cansaladeria, xarcuteria, fruites i verdures, llegums cuits i fruits, bar, peix fresc i marisc, pesca salada, congelats, forn de pa i altres. Es complementen amb l’oferta de l’establiment d’autoservei a la planta primera.

Accessos
L’accés a l’equipament es pot fer per la porta principal situada al c. del Raval / c. Bonavista –espai prioritari per a vianants-,

des d’on s’accedeix a la planta baixa o pel c. del Mercat, amb accés a la planta primera. Disposa de rampes i d’ascensor, i està adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Aparcament

L’aparcament del Mil·lenari, amb accés pel c. del Mercat i pel d’Àngel Guimerà, ofereix unes 80 places, que juntament amb les de zona blava que hi ha al voltant d’aquest equipament faciliten l’estacionament i la mobilitat dels vehicles. Estacionament gratuït
per a clients del mercat.

història del mercat
un passeig pel mercat
les parades del mercat
contacta amb el mercat
Del Mercat a la Taula